Etusivu

 • vain sky henkilökunnalle

Echosline tuotesarja on saanut täysin uuden ilmeen. Uudet pakkaukset kuvastavatkin sarjan nykyaikaista, modernia ja kosmopoliittista ideologiaa laadukkaista ja trendikkäistä kampaamotuotteista. Uusien koostumuksien ja tuotteiden myötä myös uusi ES-muotoilusarja tarjoaa ammattitaitoiselle hiusartistille täydellisen työkalun luovuuden ilmaisuun sekä vetovoimaiset tuotteet jälleenmyyntiin. 

 

Ajaton ja dynaaminen Echosline edustaa hiustenhoidon ammattituotteitUudet eksklusiiviset pakkauset ja suorituskykyiset koostumukset

  • Moderni ja elegantti tuotesarja ammattikäyttöön ja jälleenmyyntiin
  • Luotettavat, helpot ja mukautuvat tuotteet kaikile hiustyypeille ja elämäntavoille
  • Yhdenmukaiset pakkauset ja alasarjojen mukaisesti vaihtuvat värit luovat helposti ymmärettävän tuotesarjan jälleenmyyntiin 
  • Echosline on ammattikäyttöön kehitetty tuotesarja

  

Echosline

Echosline tuotteet on valmistettu Italiassa tehtaalla joka tuottaa 30.000 kiloa hapetetta ja 20.000 kiloa shampoota ja hoitoainetta joka päivä! Echosline tuotesarjan vetyperoksidi onkin Euroopan myydyin hapete.

Echosline tuotesarjan verkkosivut.

Siirry sivuille klikkaamalla viereistä kuvaa.

Kuvasto aukeaa kokonäyttötilaan. Voit poistua siitä painamalla "esc" näppäintä.
 

 

 

Alla yleisimpiä asiakaspalveluumme saapuneita kysymyksiä

Nämä kysymykset liittyvät asiakaspalveluumme ja toimintaamme yleisesti. Tuotekohtaisiin kysymyksiin löydät vastauksia "käyttöohjeet" osiosta sekä verkkokauppojemme tietosivuilta. Mikäli et löydä vastausta johonkin tuoteisiimme tai palveluihimme liittyvään kysykseen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Tuotetoimituksiin liittyvät kysymykset

- Kuinka nopeasti saan tilaamani tuotteet? Otamme yleensä saapuneet tilaukset käsittelyyn jo joko samana arkipäivänä tilauksen saapumisesta tai sitä  seuraavana arkipäivänä. Yleensä toimitus kestää noin 2-3 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta - Kuinka tuotepalautukset toimivat? Verkkokaupastamme riippuen noudatamme joko teknisen yrityskaupan tai kuluttajakaupan sääntöjä ja ehtoja Suomen kauppalain lisäksi. Löydät toimitusehdot verkkokauppojemme sivuilta - Toimitatteko tuotteita kirjekuoressa? Emme, kaikki lähetykset pakataan aina paketteihin, joiden kulkua voidaan seurata seurantatunnuksen avulla. Löydät tiedot lähetyskuluista vekkokauppojemme sivuilta.

Asiakaspalveluun liittyvät kysymykset

- Palveleeko noutotukkunne kaikkia asiakkaita? Noutotukkumme on vain ammattilaisille tarkoitettu eikä meillä ole sitä kautta vähittäismyyntiä kuluttajille. Kuluttajat voivat hankkia tuotteitamme jälleenmyyjiemme kautta tai kuluttajille suunnatusta kauneudenverkkokauppa.fi verkkokaupastamme - Onko teillä sama asiakaspalvelu kuluttajille ja ammattilaisille? Kyllä. Asiakaspalvelumme palvelee molempia asiakasryhmiä. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot verkkokaupoistamme sekä tältää sivustolta. - Kuinka voin palauttaa tuotteen? Löydät tuotepalautuksia koskevat ehdot verkkokauppojemme "toimitusehdot" osiosta. Skytukku.fi ja Kauneudenverkkokauppa.fi verkkosivuilta löytyy myös lomake tuotepalautuksia varten.

Verkkokauppoihin liittyvät kysymykset

- Kuinka saan käyttöoikeuden verkkokauppaanne? Meillä on kaksi verkkokauppa joiden tiedot löydät tämän sivuston "Verkkokaupat" osiosta. Skytukku.fi on kauneudenhoitoalan ammattilaisille suunnattu verkkokauppa ja rekisteröityminen vaatii joko y-tunnuksen, voimassa olevan kauneudenhoitoalan opiskelijatodistuksen tai muun todistuksen suoritetusta alan ammattitutkinnosta, ammatinharjoittamisesta tai alalla työskentelystä. Kuluttajille suunattu kauneudenverkkokauppa.fi on avoinna kaikille. - Kuinka turvallisia verkkokauppanne ovat? Meidän verkkokaupat on suojattu SSL-tekniikalla ja 256-bit salauksella erityisellä EV sertifikaatilla (Extra Validation). Tämän huomaat uusimmilla selainohjelmilla jatkuvasti ruudun yläosassa näkyvästä vihreästä osoitepalkista joka kertoo että vierailet Sky Group Finland Oy:n verkkosivuilla. Henkilökohtaisten tietojen antaminen on turvallista koska ulkopuoliset eivät voi seurata tiedonsiirtoa. - Kuinka usein lähetätte uutiskirjeen? Lähetämme uutiskirjeen pari kolme kertaa vuodessa, yleensä aina SKYEXTRA asiakaslehtemme ilmestyttyä. Uutiskirjeemme ovat enemmänkin tiedotteita kuin mainoksia

Maksuihin ja laskuihin liittyvät kysymykset

- Minulla on teidän asiakasnumero, kuinka voin ostaa tuotteita laskulle? Voit ostaa laskulle jos sinulla on voimassa oleva y-tunnus ilman maksuhäiriömerkintää. Kuluttajille tarjoamme laskutuksen Klarna-maksupalvelun kautta - Laskuni maksu on myöhässä, voinko saada lisää maksuaikaa? Yleensä tämä onnistuu hyvin ja ilman lisäkustannuksia mikäli et ole saanut vielä huomautuslaskua. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi laskun mahdollisesta eräpäivän siirrosta.

Muista tukkureista ja maahantuojista täysin riippumattomana toimijana pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme kauneudenhoitoalan ammattilaisten tavaran toimittajana. Näemmekin toimitamme enimmäkseen logistiikkayrityksenä (maahantuoti-varastointi-jakelu) sekä valmistajana. Uutuustuotteiden lisäksi etsimme jatkuvasti parempaa laatua ja edullisempia hintoja. Suurin säästö hintoihin tulee kuitenkin jatkuvasti kasvavan ostovoimamme kautta. Hintatasomme onkin pysynyt pitkältä samana jo kuusi vuotta. Monen tuotteen kohdalla olemme jopa pystyneet laskemaan ennalta jo edullisia hintojamme.

1. Rehti hinnoittelu

Meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä. Tästä syystä hintamme ovat kaikille asiakkaillemme samat. Muiden tukkurien tarjoamat huimat 40-60% sopimus- tai keskittämisalennukset eivät ole meidän tapa toimia. Hinnoittelemme tuotteet hyvän tavan mukaisesti mahdollisimman edullisiksi ja tarjoamme saman hinnan kaikille asiakkaillemme ostomääristä riippumatta. Uskomme, että siirtämällä edes osan ostoista tukkuumme, voit säästää reilun summan aineostoissa vuodessa. Kannustammekin kaikkia kaundeudenhoitoalan ammattilaisia vertailemaan hintoja.

 • Rehti hinnoittelu tarkoittaa mahdollisimman edullista hintaa joka on kaikille sama.

 

2. Hintatakuu

Hintatakuu tarkoittaa sitä, että hintamme pysyvät samana tai kehittyvät hyvin maltillisesti. Esimerkiksi suosituimman hiusvärisarjamme värien hinta on pysynyt samana jo 6 vuotta. Useiden tuotteiden kohdalla olemme jopa pystyneet laskemaan jo aikaisemmin edullisia hintojamme suurempien ostomäärien myötä. 

 • Hintatakuu auttaa ennakoimaan ainekuluja

 

3. Asiakasalennukset

Olemme päättäneet antaa samat alennukset kaikille asiakkaillemme. Alennukset liittyvät ostomääriin ja mukautuvat yleensä tuotteiden pakkauslaatikon koon mukaisesti. Esimerkiksi mikäli tilaat Ice Cream Green shampoota täyden 12 kpl laatikon, saat tuotteet hieman edullisempaan hintaan kuin yksittäin ostettaessa. Hinnoittelu tässä tapauksessa perustuu siihen ettei meidän tarvitse purkaa tuotteita laatikosta mikä säästää meille niin aikaa kuin pakkaustarvikkeita. Määräalennukset ovat aina kertaluonteisia. Näin voit hyödyntää mahdollisen määräalennuksen tilasit sitten pari kertaa vuodessa tai kerran kuukaudessa.

 • Mitä enemmän ostat sitä enemmän säästät
 • Mahdollisimman edullinen hinta kaikille ostomääristä riippumatta
 • Läpinäkyvä hinnoittelu

Tästä kuvapankista löydät meiltä useimmiten pyydettyjä logoja ja kuvia. Tuotesarjojen omat kuvapankit löydät tuotesarjojemme omilta sivuilta. Mikäli tarvitset muita kuvia tai mainosmateriaalia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kaikkien kuvien käyttöoikeutta rajoittaa kuvien tekijäoikeudet. Kuvissa olevia logoja tai tuotemerkkejä ei saa rajata pois. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 
         
         
 

 

Kuvat ovat RGB muodossa joka soveltuu hyvin verkkokäyttöön. Mikäli tarvitset kuvan painettavaan mainokseen, pyydä asiakaspalvelustamme CMYK versio kuvasta. Asiakaspalvelustamme voi myös tiedustella lisää valmiita mainospohjia. 

Kaikissa kuviin littyvissä asioissa Sky Group Finland Oy:n asiakaspalvelu auttaa aina!Alla olevat kuvat ja logot ovat vapaasti käytetettävissä. Logoja tai tuotemerkkien tietoja ei saa rajata pois.  

KUVAPANKKI:


NATURALMENTE

Italialainen Naturalmente on kokonaisvaltainen ja luonnonmukainen tuotesarja, jonka teho perustuu puhtaisiin, kasvipohjaisiin uutteisiin ja öljyihin. Naturalmenten käyttämät kasvit on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja. Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla, niin raaka-aineiden, kuin energian osalta. Tehtaan käyttämä sähkö tuotetaan Toscanan sydämessä sijaitsevalla Lardarellon geotermisellä voimalalla tai Pontederan tuulivoimalla.  

Naturalmente tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin tuotteita. Tuotteet on suunniteltu mahdollisimman luonnollisiksi käyttäen luonnonmukaisia ainesosia, sekä orgaanisesti viljeltyjä eteerisiä öljyjä.

Naturalmente tuotesarja ei käytä petrokemiallisia tai eläinperäisiä aineisosia, synteettisiä hajusteita, SLS, SLES eikä parabeeneja. 

Tuotteet ilman petrokemiallisia tai eläinperäisiä aineisosia!

 

   

 

 

Subcategories

Asiakaspalvelun aukioloajat

Noutotukkumme ja asiakaspalvelumme palvelevat seuraavasti:

Ma - Pe:  08.30 - 17.30
Viikonloppuisin: Suljettu

Puh. 09-727725 0This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sky Group Finland Oy

Sky Group Finland Oy on kauneudenhoitoalan tukkuliike, jonka asiakaslähtöinen toiminta perustuu hyvään ja rehelliseen palveluun sekä edullisiin hintoihin. Huippulaadukas tuotevalikoimamme kattaa yli 6.500 tuotteen valikoiman useita tuotesarjoja niin ammattikäyttöön kuin jälleenmyyntiin. Olemme muista tukkureista ja maahantuojista riippumaton yritys, jonka omistajaperheen pitkät perinteet kauneudenhoitoalalla ovat kestäneet jo kolmen sukupolven ajan. Sky Group Finland Oy:n omistavat veljekset Joni, Valtteri ja Anthony Harri. He kaikki osallistuvat yrityksen päivittäiseen toimintaan.

Sky Group Finland Oy on Suomen Vahvimpien Yritysten joukossa jo kahdeksatta vuotta kuuluen Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa-luokituksen parhaimpaan AAA luokkaan. Olemmekin saaneet Platinatason sertifikaat. Sky Group Finland Oy on saanut myös Kauppalehden Menestyjä 2015 sertifikaatin.