Cuccio Pro tuotteet

  • vain sky henkilökunnalle

Cuccio on yksi maailman suurimmista kynsialan yrityksistä jo yli 30 vuotta. Cuccio Pro tuotteiden takana toimii Star Nail International jonka perustaja Anthony Cuccio on todellinen visionääri ja suunnannäyttäjä kauneudenhoitoalalla. Vuonna 1981 Venice Beach, Kaliforniassa perustettu Star Nail on kasvanut maailman laajuiseksi yritykseksi, jonka tuotteet ovat käytössä tunnetuimmissa ja keskeisimmissä spa-hoitoloissa, kynsistudiossa ja kauneushoitoloissa ympäri maailman.
Cuccio tuotteet maahantuo Sky Group Finland Oy.
Lue lisää Cuccio tuotteista www.cuccio.fi 

Cuccio Pro tuotteet löydät ammattilaisille tarkoitetusta www.skytukku.fi verkkokaupasta.


Cuccio Pro akryylipuuterit 
Cuccio Pro akryylipuuterit on valmistettu hyväksikäyttäen nykyaikaista teknologiaa ja yrityksen yli 30 vuoden kokemusta akryyleista. Cuccio Pro akryylipuuterit on mikrosiivilöity kolmeen kertaan erityisen patentoidun menetelmän avulla, näin taaten äärimmäisen hienojakoisen ja tasakokoisen raekoon. Cuccio Pro akryylipuuterit muodostavatkin näin erittäin helppokäyttöisen massan joka takaa 100% kuplattoman lopputuloksen.
Cuccio Pro akryylipuuterit sisältävät myös patentoituja optisia parantajia - erityisiä yhdisteitä jotka takaavat kirkkaamman ja puhtaamman tuloksen kynnellä. Valkoinen ja pinkki sekä värilliset Cuccio Pro akryylipuuterit sisältävät ainutlaatuisen tehosteen joka kirjaimellisesti sitoo värin itseensä näin taaten enemmän kontrollia ja syvyyttä värisävyihin.
Cuccio Pro akryylipuuterit takaavat erinomaisen käytettävyyden, muodostaen massan joka tasoittuu virheettömästi kynnelle vähentäen viilaamisen tarvetta.
Cuccio Pro akryylipuuterit: itsestään tasoittuva, ei nouse eikä kuoriudu, ei kellastu, äärimmäisen kestävä. 

 

Cuccio Pro UV geelit on valmistettu Yhdysvalloissa Star Nail Internationalin yli 30 vuoden kokemuksella. Jatkuvasti kehityvä tuotesarja tarjoaa ammattilaiselle täydelliset tuotteet rakennekynsiten tekoon ja luonnonkynnen geelauksiin.

Uudet Cuccio Pro T3 LED/UV Cool Cure Sculpting geelit

• Kovettuu lämpöä kehittämättä LED valossa

 • Voidaan sävyttää Veneer geelilakoilla

 • Saatavilla kahtena eri viskositeettina

Cuccio Pro T3 LED/UV Cool Cure Sculptin geeli takaa akryyleille ominaisen kestävyyden sekä aivan uudenlaisen joustavuuden millaista ei kovissa geeleissä ole vielä koskaan nähty. Ainutlaatuinen viskositeetti ja täydellisesti kontrollissa oleva tasoittuminen takaavat ennennäkemättömän levitettävyyden Paksu koostumus  antaa tarkan hallinan ja absoluuttisen kontrollin, T3 geeli pysyy siellä missä haluat.

T3 LED/UV geeli voidaan sävyttää Cuccio Colour Veneer geelilakoilla.  

Saatavilla kahtena eri paksuutena:

• Controlled Levelling (erittäin paksu)
• Self Levelling (itsestään tasoittuva)

Kuvapankki Cuccio Pro

Kaikkien kuvien käyttöoikeutta rajoittaa kuvien tekijäoikeudet. Kuvissa olevia logoja tai tuotemerkkejä ei saa rajata pois. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 
 
 
 

Sky Group Finland Oy

Sky Group Finland Oy on kauneudenhoitoalan tukkuliike, jonka asiakaslähtöinen toiminta perustuu hyvään ja rehelliseen palveluun sekä edullisiin hintoihin. Huippulaadukas tuotevalikoimamme kattaa yli 6.500 tuotteen valikoiman useita tuotesarjoja niin ammattikäyttöön kuin jälleenmyyntiin. Olemme muista tukkureista ja maahantuojista riippumaton yritys, jonka omistajaperheen pitkät perinteet kauneudenhoitoalalla ovat kestäneet jo kolmen sukupolven ajan. Sky Group Finland Oy:n omistavat veljekset Joni, Valtteri ja Anthony Harri. He kaikki osallistuvat yrityksen päivittäiseen toimintaan.

Sky Group Finland Oy on Suomen Vahvimpien Yritysten joukossa jo kahdeksatta vuotta kuuluen Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa-luokituksen parhaimpaan AAA luokkaan. Olemmekin saaneet Platinatason sertifikaat. Sky Group Finland Oy on saanut myös Kauppalehden Menestyjä 2015 sertifikaatin.