Echosline uusi ilme

  • vain sky henkilökunnalle

Echosline tuotesarja on saanut täysin uuden ilmeen. Uudet pakkaukset kuvastavatkin sarjan nykyaikaista, modernia ja kosmopoliittista ideologiaa laadukkaista ja trendikkäistä kampaamotuotteista. Uusien koostumuksien ja tuotteiden myötä myös uusi ES-muotoilusarja tarjoaa ammattitaitoiselle hiusartistille täydellisen työkalun luovuuden ilmaisuun sekä vetovoimaiset tuotteet jälleenmyyntiin. 

 

Ajaton ja dynaaminen Echosline edustaa hiustenhoidon ammattituotteitUudet eksklusiiviset pakkauset ja suorituskykyiset koostumukset

    • Moderni ja elegantti tuotesarja ammattikäyttöön ja jälleenmyyntiin
    • Luotettavat, helpot ja mukautuvat tuotteet kaikile hiustyypeille ja elämäntavoille
    • Yhdenmukaiset pakkauset ja alasarjojen mukaisesti vaihtuvat värit luovat helposti ymmärettävän tuotesarjan jälleenmyyntiin 
    • Echosline on ammattikäyttöön kehitetty tuotesarja

  

Echosline

Echosline tuotteet on valmistettu Italiassa tehtaalla joka tuottaa 30.000 kiloa hapetetta ja 20.000 kiloa shampoota ja hoitoainetta joka päivä! Echosline tuotesarjan vetyperoksidi onkin Euroopan myydyin hapete.

Echosline tuotesarjan verkkosivut.

Siirry sivuille klikkaamalla viereistä kuvaa.

Kuvasto aukeaa kokonäyttötilaan. Voit poistua siitä painamalla "esc" näppäintä.
 

 

Sky Group Finland Oy

Sky Group Finland Oy on kauneudenhoitoalan tukkuliike, jonka asiakaslähtöinen toiminta perustuu hyvään ja rehelliseen palveluun sekä edullisiin hintoihin. Huippulaadukas tuotevalikoimamme kattaa yli 6.500 tuotteen valikoiman useita tuotesarjoja niin ammattikäyttöön kuin jälleenmyyntiin. Olemme muista tukkureista ja maahantuojista riippumaton yritys, jonka omistajaperheen pitkät perinteet kauneudenhoitoalalla ovat kestäneet jo kolmen sukupolven ajan. Sky Group Finland Oy:n omistavat veljekset Joni, Valtteri ja Anthony Harri. He kaikki osallistuvat yrityksen päivittäiseen toimintaan.

Sky Group Finland Oy on Suomen Vahvimpien Yritysten joukossa jo kahdeksatta vuotta kuuluen Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa-luokituksen parhaimpaan AAA luokkaan. Olemmekin saaneet Platinatason sertifikaat. Sky Group Finland Oy on saanut myös Kauppalehden Menestyjä 2015 sertifikaatin.