Ice Cream Inebrya tuotekuvasto

  • vain sky henkilökunnalle

Inebrya on italialainen kampaatuotesarja jälleenmyyntiin ja ammattikäyttöön. 

Filosofiamme on VÄRIÄ, VÄRIÄ JA VIELÄ ENEMMÄN VÄRIÄ!

Väri - korkealaatuisissa teknisissä tuotteissa. Väriä käytännöllisinä, ammattimaisina ja katseenvangitsevina pakkauksina. Väriä miellyttävinä tuoksuina. Inebrya tuotteet ovat ammattimaisempia, monipuolisempia ja jopa modernimpia. Ne on suunniteltu erityisesti ammattilaisille, jotka haluavat kauneutta ja laatua samassa paketissa.

Inebrya tuotesarjan verkkosivut

Löydät Inebrya tuotesarjan verkkosivut oheisen linkin kautta. 

Alla Inebrya tuotesarjan tuotekuvasto

 

 

Sky Group Finland Oy

Sky Group Finland Oy on kauneudenhoitoalan tukkuliike, jonka asiakaslähtöinen toiminta perustuu hyvään ja rehelliseen palveluun sekä edullisiin hintoihin. Huippulaadukas tuotevalikoimamme kattaa yli 6.500 tuotteen valikoiman useita tuotesarjoja niin ammattikäyttöön kuin jälleenmyyntiin. Olemme muista tukkureista ja maahantuojista riippumaton yritys, jonka omistajaperheen pitkät perinteet kauneudenhoitoalalla ovat kestäneet jo kolmen sukupolven ajan. Sky Group Finland Oy:n omistavat veljekset Joni, Valtteri ja Anthony Harri. He kaikki osallistuvat yrityksen päivittäiseen toimintaan.

Sky Group Finland Oy on Suomen Vahvimpien Yritysten joukossa jo kahdeksatta vuotta kuuluen Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa-luokituksen parhaimpaan AAA luokkaan. Olemmekin saaneet Platinatason sertifikaat. Sky Group Finland Oy on saanut myös Kauppalehden Menestyjä 2015 sertifikaatin.