SKYEXTRA asiakaslehdet

  • vain sky henkilökunnalle

SKYEXTRA on Sky Group Finland Oy:n asiakaslehti kauneudenhoitoalan ammattilaisille joka ilmestyy 3-4 kertaa vuodessa. Lehteä painetaan noin 13.000 kpl ja se toimitetaan kauneudenhoitoalan ammattilaisille postin kautta. Lehden laajuus on yleensä 44 sivua. Mikäli olet kauneudenhoitoalan yrittäjä etkä ole saanut lehteä liikkeeseesi, voit lisätä yhteystietosi postituslistalle ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse.

Joissakin tapauksissa tarjoamme palstatilaa lehdestämme mainostajille. Mikäli olet kiinnostunut ilmoittamaan SKYEXTRA lehdessämme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. 

 

SKYEXTRA 02/2016

 

Uusin 56 sivuinen SKYEXTRA asiakaslehtemme julkaistiin I Love Me messuja varten. Lehti on myös luettavissa Online-versiona. Pyydä linkki asiakaspalvelumme kautta. SKYEXTRA asiakaslehti on tarkoitettu vain kauneudenhoitoalan ammattilaisille ja alan opiskelijoille.

 

SKYEXTRA 01/2016

 

Uusi SKYEXTRA asiakaslehtemme on ilmestynyt ja postitus alkaa viikolla 33. Lehti on 52 sivuinen. SKYEXTRA 01-2016 sisältää kauden uutuudet ja tarjoukset. Jos et ole vielä saanut asiakaslehteämme, voit tarkistaa osoitteesesi asiakaspalvelumme kautta. Lehti on myös luettavissa Online-versiona. Pyydä linkki asiakaspalvelumme kautta. SKYEXTRA asiakaslehti on tarkoitettu vain kauneudenhoitoalan ammattilaisille ja alan opiskelijoille.

 

LOPPUKESÄN UUTUUDET JA TARJOUKSET 2015

syysextra 2015 etusivu

syysextra 2015 takasivu

syysextra 2015 naturalmente

 

 

KEVÄTEXTRA 2015

kevärextra 2015 etusivu

kevätextra 2015 takasivu

kevätextra 2015 aukeama naturalmente

 

SKYEXTRA asiakaslehtemme on ilmestynyt ja postitus alkanut. Lehti on 44 sivuinen ja se toimitetaan yhdessä BYOTHEA BEEVENOM flyerin kanssa. KEVÄREXTRA 2015 sisältää kauden uutuudet ja tarjoukset. Jos et ole vielä saanut lehteä, voit tarkistaa osoitteesesi asiakaspalvelumme kautta. Lehti on myös luettavissa Online-versiona. Pyydä linkki asiakaspalvelumme kautta.

 

 

SKYEXTRA asiakaslehdet toimitetaan kauneudenhoitoalan ammattilaisille ympäri Suomen.

 

Sky Group Finland Oy

Sky Group Finland Oy on kauneudenhoitoalan tukkuliike, jonka asiakaslähtöinen toiminta perustuu hyvään ja rehelliseen palveluun sekä edullisiin hintoihin. Huippulaadukas tuotevalikoimamme kattaa yli 6.500 tuotteen valikoiman useita tuotesarjoja niin ammattikäyttöön kuin jälleenmyyntiin. Olemme muista tukkureista ja maahantuojista riippumaton yritys, jonka omistajaperheen pitkät perinteet kauneudenhoitoalalla ovat kestäneet jo kolmen sukupolven ajan. Sky Group Finland Oy:n omistavat veljekset Joni, Valtteri ja Anthony Harri. He kaikki osallistuvat yrityksen päivittäiseen toimintaan.

Sky Group Finland Oy on Suomen Vahvimpien Yritysten joukossa jo kahdeksatta vuotta kuuluen Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa-luokituksen parhaimpaan AAA luokkaan. Olemmekin saaneet Platinatason sertifikaat. Sky Group Finland Oy on saanut myös Kauppalehden Menestyjä 2015 sertifikaatin.