Käyttöturvallisuustiedotteet

  • vain sky henkilökunnalle

Kuluttajavirasto on rekisteröinyt Sky Group Finland Oy kosmetiikkayrityksistä pidettävään rekisteriin tunnuksella KUV/8094/54/2008. Kaikki tuotteemme ja toimintamallimme seuraavat tarkasti uusimpia REACH-asetuksia. Käyttöturvallisuustiedote on asiakirja, jolla välitetään tietoa aineen tai seoksen ominaisuuksista, riskeistä sekä turvallisesta käytöstä teollisuudessa tai ammatissa. Toimitamme käyttöturvallisuustiedotteet ammattikäyttöön tarkoitetuista vaaralliseksi luokitelluista kemikaaleista tai seoksista ammattikäyttäjille.

Käyttöturvallisuustiedotteet ovat ladattavissa verkkosivujemme kautta tunnistautumisen jälkeen. Voit pyytää tunnukset latauspalveluun asiakaspalvelustamme.

Emme toimita käyttöturvallisuustiedotteita kuluttajille.

Sky Group Finland Oy

Sky Group Finland Oy on kauneudenhoitoalan tukkuliike, jonka asiakaslähtöinen toiminta perustuu hyvään ja rehelliseen palveluun sekä edullisiin hintoihin. Huippulaadukas tuotevalikoimamme kattaa yli 6.500 tuotteen valikoiman useita tuotesarjoja niin ammattikäyttöön kuin jälleenmyyntiin. Olemme muista tukkureista ja maahantuojista riippumaton yritys, jonka omistajaperheen pitkät perinteet kauneudenhoitoalalla ovat kestäneet jo kolmen sukupolven ajan. Sky Group Finland Oy:n omistavat veljekset Joni, Valtteri ja Anthony Harri. He kaikki osallistuvat yrityksen päivittäiseen toimintaan.

Sky Group Finland Oy on Suomen Vahvimpien Yritysten joukossa jo kahdeksatta vuotta kuuluen Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa-luokituksen parhaimpaan AAA luokkaan. Olemmekin saaneet Platinatason sertifikaat. Sky Group Finland Oy on saanut myös Kauppalehden Menestyjä 2015 sertifikaatin.