Kuvapankki

  • vain sky henkilökunnalle

Tästä kuvapankista löydät meiltä useimmiten pyydettyjä logoja ja kuvia. Tuotesarjojen omat kuvapankit löydät tuotesarjojemme omilta sivuilta. Mikäli tarvitset muita kuvia tai mainosmateriaalia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kaikkien kuvien käyttöoikeutta rajoittaa kuvien tekijäoikeudet. Kuvissa olevia logoja tai tuotemerkkejä ei saa rajata pois. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 
         
         
 

 

Kuvat ovat RGB muodossa joka soveltuu hyvin verkkokäyttöön. Mikäli tarvitset kuvan painettavaan mainokseen, pyydä asiakaspalvelustamme CMYK versio kuvasta. Asiakaspalvelustamme voi myös tiedustella lisää valmiita mainospohjia. 

Kaikissa kuviin littyvissä asioissa Sky Group Finland Oy:n asiakaspalvelu auttaa aina!Alla olevat kuvat ja logot ovat vapaasti käytetettävissä. Logoja tai tuotemerkkien tietoja ei saa rajata pois.  

KUVAPANKKI:


Naturalmente tuotesarja

Italialainen NATURALMENTE on biodynaamien ja orgaanien tuotesarja. joka perustuu puhtaisiin kasvipohjaisiin öljyihin ja uutteisiin. Kasvit on aina viljelty ja uutteet tuotettu alkuperämaassa käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelymuotoja.

Naturalmente on valmistajana sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön, tehtaan käyttämä sähkö tuotetaan joko Tuscanin alueella sijaitsevalla Lardarellon geotermisellä voimalalla tai saman alueen Potederan tuulivoimalla. Naturalmente tuotesarja ei käytä petrokemiallisia tai eläinperäisiä aineisosia, synteettisiä hajusteita, SLS, SLES eikä parabeeneja.

 

Cuccio tuotteet

Cuccio tuotesarjojen kuvat. Cuccio Naturalé, Cuccio Colour, Cuccio Professional.

Avaa alla olevat kuvat uudessa ikkunassa tai tallenna suoraan koneelle. Kuvat ovat suurempia.

 

 
       
       

Sky Group Finland Oy

Sky Group Finland Oy on kauneudenhoitoalan tukkuliike, jonka asiakaslähtöinen toiminta perustuu hyvään ja rehelliseen palveluun sekä edullisiin hintoihin. Huippulaadukas tuotevalikoimamme kattaa yli 6.500 tuotteen valikoiman useita tuotesarjoja niin ammattikäyttöön kuin jälleenmyyntiin. Olemme muista tukkureista ja maahantuojista riippumaton yritys, jonka omistajaperheen pitkät perinteet kauneudenhoitoalalla ovat kestäneet jo kolmen sukupolven ajan. Sky Group Finland Oy:n omistavat veljekset Joni, Valtteri ja Anthony Harri. He kaikki osallistuvat yrityksen päivittäiseen toimintaan.

Sky Group Finland Oy on Suomen Vahvimpien Yritysten joukossa jo kahdeksatta vuotta kuuluen Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa-luokituksen parhaimpaan AAA luokkaan. Olemmekin saaneet Platinatason sertifikaat. Sky Group Finland Oy on saanut myös Kauppalehden Menestyjä 2015 sertifikaatin.