Hinnoittelu ja asiakasalennukset

  • vain sky henkilökunnalle

Muista tukkureista ja maahantuojista täysin riippumattomana toimijana pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme kauneudenhoitoalan ammattilaisten tavaran toimittajana. Näemmekin toimitamme enimmäkseen logistiikkayrityksenä (maahantuoti-varastointi-jakelu) sekä valmistajana. Uutuustuotteiden lisäksi etsimme jatkuvasti parempaa laatua ja edullisempia hintoja. Suurin säästö hintoihin tulee kuitenkin jatkuvasti kasvavan ostovoimamme kautta. Hintatasomme onkin pysynyt pitkältä samana jo kuusi vuotta. Monen tuotteen kohdalla olemme jopa pystyneet laskemaan ennalta jo edullisia hintojamme.

1. Rehti hinnoittelu

Meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä. Tästä syystä hintamme ovat kaikille asiakkaillemme samat. Muiden tukkurien tarjoamat huimat 40-60% sopimus- tai keskittämisalennukset eivät ole meidän tapa toimia. Hinnoittelemme tuotteet hyvän tavan mukaisesti mahdollisimman edullisiksi ja tarjoamme saman hinnan kaikille asiakkaillemme ostomääristä riippumatta. Uskomme, että siirtämällä edes osan ostoista tukkuumme, voit säästää reilun summan aineostoissa vuodessa. Kannustammekin kaikkia kaundeudenhoitoalan ammattilaisia vertailemaan hintoja.

  • Rehti hinnoittelu tarkoittaa mahdollisimman edullista hintaa joka on kaikille sama.

 

2. Hintatakuu

Hintatakuu tarkoittaa sitä, että hintamme pysyvät samana tai kehittyvät hyvin maltillisesti. Esimerkiksi suosituimman hiusvärisarjamme värien hinta on pysynyt samana jo 6 vuotta. Useiden tuotteiden kohdalla olemme jopa pystyneet laskemaan jo aikaisemmin edullisia hintojamme suurempien ostomäärien myötä. 

  • Hintatakuu auttaa ennakoimaan ainekuluja

 

3. Asiakasalennukset

Olemme päättäneet antaa samat alennukset kaikille asiakkaillemme. Alennukset liittyvät ostomääriin ja mukautuvat yleensä tuotteiden pakkauslaatikon koon mukaisesti. Esimerkiksi mikäli tilaat Ice Cream Green shampoota täyden 12 kpl laatikon, saat tuotteet hieman edullisempaan hintaan kuin yksittäin ostettaessa. Hinnoittelu tässä tapauksessa perustuu siihen ettei meidän tarvitse purkaa tuotteita laatikosta mikä säästää meille niin aikaa kuin pakkaustarvikkeita. Määräalennukset ovat aina kertaluonteisia. Näin voit hyödyntää mahdollisen määräalennuksen tilasit sitten pari kertaa vuodessa tai kerran kuukaudessa.

  • Mitä enemmän ostat sitä enemmän säästät
  • Mahdollisimman edullinen hinta kaikille ostomääristä riippumatta
  • Läpinäkyvä hinnoittelu

Asiakaspalvelu

Pyrimme aina hyvään ja rehelliseen asiakaspalveluun sekä pitkäaikaiseen asiakaskumppanuuteen.

Sky Group Finland Oy

Sky Group Finland Oy on kauneudenhoitoalan tukkuliike, jonka asiakaslähtöinen toiminta perustuu hyvään ja rehelliseen palveluun sekä edullisiin hintoihin. Huippulaadukas tuotevalikoimamme kattaa yli 6.500 tuotteen valikoiman useita tuotesarjoja niin ammattikäyttöön kuin jälleenmyyntiin. Olemme muista tukkureista ja maahantuojista riippumaton yritys, jonka omistajaperheen pitkät perinteet kauneudenhoitoalalla ovat kestäneet jo kolmen sukupolven ajan. Sky Group Finland Oy:n omistavat veljekset Joni, Valtteri ja Anthony Harri. He kaikki osallistuvat yrityksen päivittäiseen toimintaan.

Sky Group Finland Oy on Suomen Vahvimpien Yritysten joukossa jo kahdeksatta vuotta kuuluen Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa-luokituksen parhaimpaan AAA luokkaan. Olemmekin saaneet Platinatason sertifikaat. Sky Group Finland Oy on saanut myös Kauppalehden Menestyjä 2015 sertifikaatin.