Usein kysyttyä

  • vain sky henkilökunnalle

 

Alla yleisimpiä asiakaspalveluumme saapuneita kysymyksiä

Nämä kysymykset liittyvät asiakaspalveluumme ja toimintaamme yleisesti. Tuotekohtaisiin kysymyksiin löydät vastauksia "käyttöohjeet" osiosta sekä verkkokauppojemme tietosivuilta. Mikäli et löydä vastausta johonkin tuoteisiimme tai palveluihimme liittyvään kysykseen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Tuotetoimituksiin liittyvät kysymykset

- Kuinka nopeasti saan tilaamani tuotteet? Otamme yleensä saapuneet tilaukset käsittelyyn jo joko samana arkipäivänä tilauksen saapumisesta tai sitä  seuraavana arkipäivänä. Yleensä toimitus kestää noin 2-3 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta - Kuinka tuotepalautukset toimivat? Verkkokaupastamme riippuen noudatamme joko teknisen yrityskaupan tai kuluttajakaupan sääntöjä ja ehtoja Suomen kauppalain lisäksi. Löydät toimitusehdot verkkokauppojemme sivuilta - Toimitatteko tuotteita kirjekuoressa? Emme, kaikki lähetykset pakataan aina paketteihin, joiden kulkua voidaan seurata seurantatunnuksen avulla. Löydät tiedot lähetyskuluista vekkokauppojemme sivuilta.

Asiakaspalveluun liittyvät kysymykset

- Palveleeko noutotukkunne kaikkia asiakkaita? Noutotukkumme on vain ammattilaisille tarkoitettu eikä meillä ole sitä kautta vähittäismyyntiä kuluttajille. Kuluttajat voivat hankkia tuotteitamme jälleenmyyjiemme kautta tai kuluttajille suunnatusta kauneudenverkkokauppa.fi verkkokaupastamme - Onko teillä sama asiakaspalvelu kuluttajille ja ammattilaisille? Kyllä. Asiakaspalvelumme palvelee molempia asiakasryhmiä. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot verkkokaupoistamme sekä tältää sivustolta. - Kuinka voin palauttaa tuotteen? Löydät tuotepalautuksia koskevat ehdot verkkokauppojemme "toimitusehdot" osiosta. Skytukku.fi ja Kauneudenverkkokauppa.fi verkkosivuilta löytyy myös lomake tuotepalautuksia varten.

Verkkokauppoihin liittyvät kysymykset

- Kuinka saan käyttöoikeuden verkkokauppaanne? Meillä on kaksi verkkokauppa joiden tiedot löydät tämän sivuston "Verkkokaupat" osiosta. Skytukku.fi on kauneudenhoitoalan ammattilaisille suunnattu verkkokauppa ja rekisteröityminen vaatii joko y-tunnuksen, voimassa olevan kauneudenhoitoalan opiskelijatodistuksen tai muun todistuksen suoritetusta alan ammattitutkinnosta, ammatinharjoittamisesta tai alalla työskentelystä. Kuluttajille suunattu kauneudenverkkokauppa.fi on avoinna kaikille. - Kuinka turvallisia verkkokauppanne ovat? Meidän verkkokaupat on suojattu SSL-tekniikalla ja 256-bit salauksella erityisellä EV sertifikaatilla (Extra Validation). Tämän huomaat uusimmilla selainohjelmilla jatkuvasti ruudun yläosassa näkyvästä vihreästä osoitepalkista joka kertoo että vierailet Sky Group Finland Oy:n verkkosivuilla. Henkilökohtaisten tietojen antaminen on turvallista koska ulkopuoliset eivät voi seurata tiedonsiirtoa. - Kuinka usein lähetätte uutiskirjeen? Lähetämme uutiskirjeen pari kolme kertaa vuodessa, yleensä aina SKYEXTRA asiakaslehtemme ilmestyttyä. Uutiskirjeemme ovat enemmänkin tiedotteita kuin mainoksia

Maksuihin ja laskuihin liittyvät kysymykset

- Minulla on teidän asiakasnumero, kuinka voin ostaa tuotteita laskulle? Voit ostaa laskulle jos sinulla on voimassa oleva y-tunnus ilman maksuhäiriömerkintää. Kuluttajille tarjoamme laskutuksen Klarna-maksupalvelun kautta - Laskuni maksu on myöhässä, voinko saada lisää maksuaikaa? Yleensä tämä onnistuu hyvin ja ilman lisäkustannuksia mikäli et ole saanut vielä huomautuslaskua. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi laskun mahdollisesta eräpäivän siirrosta.

Sky Group Finland Oy

Sky Group Finland Oy on kauneudenhoitoalan tukkuliike, jonka asiakaslähtöinen toiminta perustuu hyvään ja rehelliseen palveluun sekä edullisiin hintoihin. Huippulaadukas tuotevalikoimamme kattaa yli 6.500 tuotteen valikoiman useita tuotesarjoja niin ammattikäyttöön kuin jälleenmyyntiin. Olemme muista tukkureista ja maahantuojista riippumaton yritys, jonka omistajaperheen pitkät perinteet kauneudenhoitoalalla ovat kestäneet jo kolmen sukupolven ajan. Sky Group Finland Oy:n omistavat veljekset Joni, Valtteri ja Anthony Harri. He kaikki osallistuvat yrityksen päivittäiseen toimintaan.

Sky Group Finland Oy on Suomen Vahvimpien Yritysten joukossa jo kahdeksatta vuotta kuuluen Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa-luokituksen parhaimpaan AAA luokkaan. Olemmekin saaneet Platinatason sertifikaat. Sky Group Finland Oy on saanut myös Kauppalehden Menestyjä 2015 sertifikaatin.