Noutotukku

  • vain sky henkilökunnalle

Noutotukku kauneudenhoitoalan ammattilaisille

Sky Group Finland Oy:n noutotukku kauneudenhoitoalan ammattilaisille toimii Suomen Lääkäriliiton talossa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Skytukku noutomyymälän 650 hyllymetrin valikoimasta löydät kaiken kattavan valikoiman laatutuotteita edulliseen hintaan. Noutotukussamme voit maksaa käteisen lisäksi yleisimillä pankki- ja luottokorteilla. Yrittäjille tarjoamme myös mahdollisuuden ostaa laskulle.

Sisäänkäynti katutasolla suoraan etupihan kautta.
Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme ja hyvään asiakaspalveluumme!

Sky Group Finland Oy noutotukku:

  • Yli 650 hyllymetriä kauneudenhoitoalan tuotteita
  • Erinomaiset kulkuyhteydet
  • Avoinna kauneudenhoitoalan ammattilaisille, yrittäjille ja opiskelijoille.

 

 

Tukkukortit: 

Sky Group Finland Oy:n tukkukortti oikeuttaa asioimiseen pikatukussamme. Ensimmäinen tukkukortti uudelle asiakkaalle on ilmainen. Järjestemä pisteyttää asiakkaan ostokset ja tallentaa pistemäärän kortin sirulle. Sky Group Finland Oy ei tallenna noutotukun asiakkaiden ostotietoja omiin tietokantoihin, vaan ostoksista kertyneet pisteet kulkevat tukkukortin mukana olevassa sirussa. Pisteiden käytöstä kerrotaan lisää noutotukussamme. Tukkukortti on henkilö-/yrityskohtainen.

 

Noutotukku on avoinna:
Maanantai - Perjantai: 08.30-17.30
Noutotukku on suljettu viikonloppuisin

Sky Group Finland Oy:n noutotukku kauneudenhoitoalan ammattilaisille:
Mäkelänkatu 2
00500 Helsinki
Puh. 09-7277250

NOUTOTUKKU

Kauneudenhoitoalan ammattilaisille, yrittäjille ja opiskelijoille.

Mäkelänkatu 2
00500 Helsinki
Puh 09-7277250
Ma-Pe 08.30-17.30
Viikonloppuisin suljettu

Asiakaspalvelu

Pyrimme aina hyvään ja rehelliseen asiakaspalveluun sekä pitkäaikaiseen asiakaskumppanuuteen.

Sky Group Finland Oy

Sky Group Finland Oy on kauneudenhoitoalan tukkuliike, jonka asiakaslähtöinen toiminta perustuu hyvään ja rehelliseen palveluun sekä edullisiin hintoihin. Huippulaadukas tuotevalikoimamme kattaa yli 6.500 tuotteen valikoiman useita tuotesarjoja niin ammattikäyttöön kuin jälleenmyyntiin. Olemme muista tukkureista ja maahantuojista riippumaton yritys, jonka omistajaperheen pitkät perinteet kauneudenhoitoalalla ovat kestäneet jo kolmen sukupolven ajan. Sky Group Finland Oy:n omistavat veljekset Joni, Valtteri ja Anthony Harri. He kaikki osallistuvat yrityksen päivittäiseen toimintaan.

Sky Group Finland Oy on Suomen Vahvimpien Yritysten joukossa jo kahdeksatta vuotta kuuluen Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa-luokituksen parhaimpaan AAA luokkaan. Olemmekin saaneet Platinatason sertifikaat. Sky Group Finland Oy on saanut myös Kauppalehden Menestyjä 2015 sertifikaatin.