Yhteystiedot

SKY GROUP FINLAND OY - Suomalainen Kauneusalan Yritys
Sky Group Finland Oy on suomalainen kauneudenhoitoalan tukkuliike. Tarjoamme yli 6.500 tuotteen valikoiman ammattikäyttöön ja jälleenmyyntiin soveltuvia tuotteita. Sky Group Finland Oy maahantuo, valmistuttaa sekä valmistaa niin omien tuotemerkkiensä kuin lukuisten kansainvälisesti tunnettujen tuotesarjojen tuotteita. Toimintamme perustuu laadukkaisiin tuotteisiin, kilpailukykyisiin hintoihin sekä ammattitaitoiseen asiakaspalveluun.

Sky Group Finland Oy on Suomen Vahvimpien Yritysten joukossa jo kahdeksatta vuotta kuuluen Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa-luokituksen parhaimpaan AAA luokkaan. Olemmekin saaneet Platinatason sertifikaatin. Sky Group Finland Oy on myös Kauppalehden Menestyjäyritys 2015 sijoittuen sekä kaikkien suomalaisten että oman toimialamme parhaimpien yritysten joukkoon.

 

 

Noutotukku kauneudenhoitoalan ammattilaisille: Mäkelänkatu 2, 00500 Helsinki

 

Noutotukku

  • yli 650 hyllymetriä kauneudenhoitotuotteita
  • Maksutapoina käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä lasku yritysasiakkkaille joilla voimassa oleva y-tunnus
  • Pitkät aukioloajat ja asiantunteva henkilökunta

Avoinna arkisin:
Maanatai - Perjantai: 08.30-17.30
Viikonloppusin noutotukku on suljettu
Huom! Noutotukku on avoinna vain kauneudenhoitoalan ammattilaisille, alan yrittäjille ja opiskelijoille. Ei vähittäismyyntiä kuluttajille.

Löydät noutotukun kartan tämän sivun alaosasta.

 

Keskusvarasto

Sky Group Finland Oy toimii Suomen Lääkäriliton talossa yli 1.000 m² toimitiloissa. Kahteen kerrokseen sijoittuneet toimitilamme mahdollistavat myös varaston ylläpitämisen toimintamme keskipisteen läheisyydessä.

Kaikki lavatoimitukset tulee toimittaa lastauslaiturin kautta osoitteeseen:
Vääksytie 1
00500 Helsinki
Puh. 09-7277250
  

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee noutotukun aukioloaikoina puhelimitse. Sähköpostitse saapuneisiin tiedusteluihin pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Asiakaspalvelumme yhteystiedot löydät tämän sivun oikeasta yläkulmasta.  

 

Lisää tietoa yrityksemme toiminnasta, filosofiasta ja periaatteistamme löydät näiden sivujen eri osiosta. 

Yhteystiedot

Asiakaspalvelun aukioloajat:
Maanantai - Perjantai: 08.30-17.30
Viikonloppuisin olemme sujettu

Posti- ja käyntiosoite:
Mäkelänkatu 2
00500 Helsinki
Puh.09-7277250
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sky Group Finland Oy

Sky Group Finland Oy on kauneudenhoitoalan tukkuliike, jonka asiakaslähtöinen toiminta perustuu hyvään ja rehelliseen palveluun sekä edullisiin hintoihin. Huippulaadukas tuotevalikoimamme kattaa yli 6.500 tuotteen valikoiman useita tuotesarjoja niin ammattikäyttöön kuin jälleenmyyntiin. Olemme muista tukkureista ja maahantuojista riippumaton yritys, jonka omistajaperheen pitkät perinteet kauneudenhoitoalalla ovat kestäneet jo kolmen sukupolven ajan. Sky Group Finland Oy:n omistavat veljekset Joni, Valtteri ja Anthony Harri. He kaikki osallistuvat yrityksen päivittäiseen toimintaan.

Sky Group Finland Oy on Suomen Vahvimpien Yritysten joukossa jo kahdeksatta vuotta kuuluen Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa-luokituksen parhaimpaan AAA luokkaan. Olemmekin saaneet Platinatason sertifikaat. Sky Group Finland Oy on saanut myös Kauppalehden Menestyjä 2015 sertifikaatin.