Kauneudenverkkokauppa kuluttajille

  • vain sky henkilökunnalle

HYVINVOINNIN JA KAUNEUDEN VERKKOTAVARATALO - KAUNEUDENVERKKOKAUPPA.FI

Kaikki Kauneuteen !
Kauneudenverkkokauppa.fi on Sky Group Finland Oy:n kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin keskittynyt suomalainen verkkokauppa. Laaja, yli 5.000 tuotteen valikoima tarjoaa ammattitason hoitotuotteita ja välineitä hyvinvointiin ja kauneuteen.

Lue lisää aiheesta kauneuden verkkokaupan BLOGI sivuilta: kauneudenverkkokauppa.fi/blogi

Kauneudenverkkokauppa.fi tarjoaa kuluttajille erinomaisen ostospaikan laajojen maksutapojen, edullisten kuljetuksien ja kaupan rakenteeseen erityisesti suunniteltujen, tuotteiden selaamista parantavien ominaisuuksen avulla.

Sky Group Finland Oy

Sky Group Finland Oy on kauneudenhoitoalan tukkuliike, jonka asiakaslähtöinen toiminta perustuu hyvään ja rehelliseen palveluun sekä edullisiin hintoihin. Huippulaadukas tuotevalikoimamme kattaa yli 6.500 tuotteen valikoiman useita tuotesarjoja niin ammattikäyttöön kuin jälleenmyyntiin. Olemme muista tukkureista ja maahantuojista riippumaton yritys, jonka omistajaperheen pitkät perinteet kauneudenhoitoalalla ovat kestäneet jo kolmen sukupolven ajan. Sky Group Finland Oy:n omistavat veljekset Joni, Valtteri ja Anthony Harri. He kaikki osallistuvat yrityksen päivittäiseen toimintaan.

Sky Group Finland Oy on Suomen Vahvimpien Yritysten joukossa jo kahdeksatta vuotta kuuluen Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa-luokituksen parhaimpaan AAA luokkaan. Olemmekin saaneet Platinatason sertifikaat. Sky Group Finland Oy on saanut myös Kauppalehden Menestyjä 2015 sertifikaatin.